Lidt om os i LB Analyse

Henrik Lodbjerg (partner)

Henrik bladrede i sommeren 1981 på en regnvejrsdag i bogen ”Hvad vil du være?” og faldt her over Statskundskab. Veludført uddannelse med fokus på den tredje verden førte ikke til et Nord-Syd arbejde, men til en Øst-Vest rejse fra Bornholm Amtskommune, over Overborgmesterens erhvervspolitiske kontor i Københavns Kommune via Planlægningssekretariatet i Erhvervsfremme Styrelsen til Erhvervs- og Byggestyrelsens kontor i Silkeborg inden den foreløbige endestation blev nået med egen virksomhed. Det gennemgående træk på den erhvervspolitiske rejse har været ønsket om at bidrage til konkrete løsninger på de erhvervsmæssige udfordringer, som de har taget sig ud fra det statslige, regionale og lokale niveau.

Henrik Lodbergs CV kan hentes her.

Jesper Nørgaard Viemose (partner)

Jesper er uddannet cand. scient. pol fra Aarhus Universitet. Han har i over 10 år beskæftiget sig professionelt med forskellige aspekter af lokal- og regional erhvervsudvikling, og han har et indgående kendskab til, hvilke udfordringer der er på den erhvervspolitiske scene og ikke mindst, hvilke løsninger, der er på udfordringerne. Han har i en årrække været embedsmand i Erhvervs- og Byggestyrelsen og  været konsulent i analysefirmaet DAMVAD, hvor han var med til at udarbejde analyser, evalueringer og politiske strategier for en lang række offentlige kunder. Den røde tråd i Jespers arbejde har altid været – og er fortsat – at samarbejde og tæt dialog med de aktører, der udfører erhvervspolitikken i praksis er den bedste måde at skabe holdbare løsninger på.

Jesper Nørgaard Viemoses CV kan hentes her.

Juniorkonsulenter

Julie Jensen
Julie studerer statskundskab ved Aarhus Universitet, hvor hun er i gang med kandidaten og netop er hjemvendt fra et udvekslingsophold på Sciences Po Bordeaux i efteråret 2014. Hendes primære interesser på studiet er offentlig forvaltning og offentlig politik samt samapillet mellem disse områder. Gennem studiet har hun udviklet en stærk kvalitativ profil og foretaget adskillige interviews. Julie har i løbet af bacheloren også været socialt aktiv på studiet som både tutor og mentor. I sin fritid nyder Julie at lave god mad, og hun elsker at rejse og opleve.
Malte Dahl
Malte studerer Statskundskab ved Københavns Universitet, hvor han er i gang med kandidatdelen. Her specialiserer han sig blandt andet i kvantitative metoder samt evaluering af projekter. Malte har tidligere læst på University of California og har arbejdserfaring fra studiejobs som forskningsassistent på Institut for Statskundskab samt i den rådgivende virksomhed Deloitte. Når han ikke studerer eller arbejder, dyrker Malte undervandsjagt og spiller fodbold på hyggeplan.